Uudiskatot luotettavalta osaajalta

Tehopari Oy rakentaa uudiskatot aikataulussa, laadukkaasti ja sopimuksista kiinni pitäen. Hallitsemme useiden eri kattotyyppien erikoisominaisuudet ja rakentamisen. Toimimme Kymenlaaksossa (Kouvola ja lähikunnat) ja Pääkaupunkiseudulla. Katon rakentaminen on vaativaa työtä, jossa on oltava tarkka. Virheet rakentamisessa voivat pahimmillaan johtaa kalliiksi tuleviin koko rakennuksen kosteusvaurioiden korjaamiseen.

Tarjoamme monipuolista palvelua:

  • Katon rakentaminen uudiskohteeseen.
  • Kattomuutokset kaikkiin rakennuksiin.
  • Decra-kiviteräskatteet asiantuntemuksella.
  • Velux-kattoikkunat ja niiden asennukset.

Mikä kattotyyppi kannattaa valita?

Asennamme takuutyönä seuraavat katot: tiilikatot, profiilipeltikatot, palahuopakatot. Asennamme myös kattoturvatuotteet, Decra-kiviteräskatteet ja Velux-kattoikkunat.

Tiilikatto

Tiilikatto on suosittu vesikatekatto, sillä se on tyylikäs, näyttävä ja tarjoaa peltikattoon verrattuna muutamia etuja asumismukavuuteen. Toisin kuin peltikatto, tiilikatto ei pidä ääntä esimerkiksi sateella. Tiilikattoa on myös mahdollista saada useissa eri väreissä. Tiilikattoa varten talon rakenteiden on oltava vahvat, sillä tiilikatto painaa huomattavasti enemmän kuin peltikatto.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto rakennetaan valmiiksi muotoilluista levyistä. Yleisimpiä malleja ovat pyöreäaaltoinen aaltopelti, tiilikatetta jäljittelevä muotolevy ja kulmikas profiili. Profiileissa on kuitenkin runsaasti vaihtoehtoja väreissä ja malleissa. Profiilipeltikatto on tiilikattoa kevyempi ja usein vanhoihin rakennuksiin vaihdetaankin painavien tiilikattojen tilalle kevyempiä peltikattoja.

Decra-kiviteräskatot

Asennamme ammattitaidolla Decra-kiviteräskatot uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin sekä pientaloihin ja julkisiin rakennuksiin. Teräskate on paitsi kestävä ja tiivis myös tyylikäs valinta. Se vaimentaa ääniä tehokkaasti ja on siksi hiljainen jopa rankkasateen aikana. Decra kestää kovat myrskytuulet ja suuret lämpötilanvaihtelut vuosikymmenestä toiseen. Decra-kiviteräskatolla on 20 vuoden pinnoitetakuu ja 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ainoana katteena Suomessa. 

Yhteystiedot

Tehopari Oy

Kuovintie 7

73500 JUANKOSKI

0400 507 987

anneli.hakkarainen(a)tehopari.com

www.tehopari.com

paavo.hakkarainen(a)tehopari.com

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tehopari Oy
Liekokuja 9
01150 SÖDERKULLA

Y-tunnus: 0986878-9
Puh: +358400507987

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tehopari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteistyökumppanit

Ormax Weckman Lindab Icopal

Ormax tiilikatteet   Käytämme Ormax tiilikatteita. Kotimainen Ormax-Tiilikatto on kaunis ja kestävä, Suomen olosuhteisiin suunniteltu katto. Saat Ormaxin tiilikatolle 30 vuoden takuun.

Weckman teräskatteet   Käytämme kotimaisia Weckmanin teräskatteita. Weckman-peltikatto on varma ja turvallinen valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Lindabin sadevesijärjestelmät

Nescon kotimaiset kattoturvatuotteet

Icopalin palahuovat ja Decran kiviteräskatteet