Uudiskatot luotettavalta osaajalta

Tehopari Oy rakentaa uudiskatot aikataulussa, laadukkaasti ja sopimuksista kiinni pitäen. Hallitsemme useiden eri kattotyyppien erikoisominaisuudet ja rakentamisen. Toimimme Pohjois-Savon alueella. Katon rakentaminen on vaativaa työtä, jossa on oltava tarkkana. Virheet rakentamisessa voivat pahimmillaan johtaa kalliiksi tuleviin koko rakennuksen kosteusvauriokorjauksiin.

Pyydä tarjous uudiskatolle

Tarjoamme monipuolista palvelua:

  • Katon rakentaminen uudiskohteeseen

  • Kattomuutokset kaikkiin rakennuksiin

  • Velux-kattoikkunat ja niiden asennukset

Tutustu myös kattohuoltoihin

Mikä kattotyyppi kannattaa valita?

Asennamme takuutyönä niin tiilikatot, profiilipeltikatot kuin palahuopakatotkin. Asennamme myös kattoturvatuotteet ja Velux-kattoikkunat.

Tiilikatto

Tiilikatto on suosittu vesikatekatto, sillä se on tyylikäs, näyttävä ja tarjoaa peltikattoon verrattuna muutamia etuja asumismukavuudessa. Toisin kuin peltikatto, tiilikatto ei pidä ääntä esimerkiksi sateella. Tiiliä on myös mahdollista saada useissa eri väreissä. Tiilikattoa varten talon rakenteiden on oltava vahvat, sillä se painaa huomattavasti enemmän kuin peltikatto.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto rakennetaan valmiiksi muotoilluista levyistä. Yleisimpiä malleja ovat pyöreäaaltoinen aaltopelti, tiilikatetta jäljittelevä muotolevy ja kulmikas profiili. Profiileissa on kuitenkin runsaasti vaihtoehtoja väreissä ja malleissa. Profiilipeltikatto on tiilikattoa kevyempi, ja usein vanhoihin rakennuksiin vaihdetaankin painavien tiilikattojen tilalle kevyempiä peltikattoja.