Uudiskatot luotettavalta osaajalta

Tehopari Oy rakentaa uudiskatot aikataulussa, laadukkaasti ja sopimuksista kiinni pitäen. Hallitsemme useiden eri kattotyyppien erikoisominaisuudet ja rakentamisen. Toimimme Kymenlaaksossa (Kouvola ja lähikunnat) sekä pääkaupunkiseudulla. Katon rakentaminen on vaativaa työtä, jossa on oltava tarkkana. Virheet rakentamisessa voivat pahimmillaan johtaa kalliiksi tuleviin koko rakennuksen kosteusvauriokorjauksiin.

Pyydä tarjous uudiskatolle

Tarjoamme monipuolista palvelua:

  • Katon rakentaminen uudiskohteeseen

  • Kattomuutokset kaikkiin rakennuksiin

  • Decra-kiviteräskatteet asiantuntemuksella

  • Velux-kattoikkunat ja niiden asennukset

Tutustu myös kattohuoltoihin

Mikä kattotyyppi kannattaa valita?

Asennamme takuutyönä niin tiilikatot, profiilipeltikatot kuin palahuopakatotkin. Asennamme myös kattoturvatuotteet, Decra-kiviteräskatteet ja Velux-kattoikkunat.

Tiilikatto

Tiilikatto on suosittu vesikatekatto, sillä se on tyylikäs, näyttävä ja tarjoaa peltikattoon verrattuna muutamia etuja asumismukavuudessa. Toisin kuin peltikatto, tiilikatto ei pidä ääntä esimerkiksi sateella. Tiiliä on myös mahdollista saada useissa eri väreissä. Tiilikattoa varten talon rakenteiden on oltava vahvat, sillä se painaa huomattavasti enemmän kuin peltikatto.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto rakennetaan valmiiksi muotoilluista levyistä. Yleisimpiä malleja ovat pyöreäaaltoinen aaltopelti, tiilikatetta jäljittelevä muotolevy ja kulmikas profiili. Profiileissa on kuitenkin runsaasti vaihtoehtoja väreissä ja malleissa. Profiilipeltikatto on tiilikattoa kevyempi, ja usein vanhoihin rakennuksiin vaihdetaankin painavien tiilikattojen tilalle kevyempiä peltikattoja.

Decra-kiviteräskatot

Asennamme ammattitaidolla Decra-kiviteräskatot uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin sekä pientaloihin ja julkisiin rakennuksiin. Teräskate on paitsi kestävä ja tiivis myös tyylikäs valinta. Se vaimentaa ääniä tehokkaasti ja on siksi hiljainen jopa rankkasateen aikana. Decra kestää kovat myrskytuulet ja suuret lämpötilanvaihtelut vuosikymmenestä toiseen. Decra-kiviteräskatolla on 20 vuoden pinnoitetakuu ja 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ainoana katteena Suomessa.